Warme Lunch hap

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 20:52
Bereidingswijze
- Braad de schijven bruin en gaar in 2 x 6 minuten.
- Intussen besmeert U de sneetjes brood en leg U er de plakjes kaas op.
- Leg de schijven op de kaas als ze gebraden zijn.
- Bak tenslotte de eieren tot spiegelei en leg die op het vlees.
- Inderdaad, een flinke hap, maar het is dan ook een volledige maaltijd !.
- TIP: 'deze hap kunt U natuurlijk ook klaarmaken met hamburgers of gelderse schijven.
- Zelfs met tartaartjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 stuk(s) rolladeschijven
4 sneetje(s) brood
4 stuk(s) eieren
4 stuk(s) kaas (plakje)
50 gram boter
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
125227
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
580
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes