Verloren croque

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 20:51
Bereidingswijze
- Klop de eieren met de melk, de fijngehakte tuinkruiden, peper en zout los en laat het brood in dit mengsel weken tot het goed is doordrenkt.
- Bak de sneetjes brood in 100 gr boter aan beide zijden goudbruin.
- Leg tussen 2 sneetjes brood een plakje belegen kaas, waarop enkele dunne
schijfjes tomaat en enkele kappertjes zijn geschikt.
- Schuif de broodjes circa 5 minuten in een warme oven tot de kaas is gesmolten.
- Dien ze warm op en garneer de croque bovenop met een schijfje tomaat en
enkele kappertjes.
- U kunt ze ook met ansjovis garneren.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 eieren
1 dl melk
8 sneden toastbrood (mag oudbakken zijn)
boter
4 eetlepels fijngehakte tuinkruiden (peterselie, bieslook, gedroogd
palingkruid, kervel, dragon)
peper, zout
4 sneetjes belegen kaas
2 tomaten
kappertjes
ansjovis
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
125226
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
179
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes