Aardappels Uit De Oven

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 10:16
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor. Schil en was de aardappels. Snijd de grote aardappels in 2 of 3 stukken. Het is het beste als de aardappels allemaal ongeveer hetzelfde formaat hebben. Vet de ovenschaal in. dit gerecht kun je het beste bereiden in een platte ovenschaal. Leg de aardappels in de ovenschaal en doe een klein beetje boter op elke aardappel. Zet de schaal in de oven. Je kunt dit gerecht snel klaarmaken door de oven op 250 graden te zetten. De aardappels zijn dan na ? 45 minuten klaar (als ze mooi goudbruin zijn). Wil je ze op de traditionele manier maken, dan moet de oven op 100 graden en dan duurt het veel langer, zeker 1,5 uur. Het is bij dit gerecht een kwestie van de aardappels goed in de gaten houden.
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk engels gerecht
Ingrediƫnten
Aardappels, boter
Hulpmiddelen & keukengerei
Platte ovenschaal
Leuke tips
Heel lekker bij bijvoorbeeld rollade.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125119
Homepage ID
2677
Smaak
N
Teller
853
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de aardappels en snijd de grote aardappels in twee of drie stukken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tanja