Bereidingswijze
De pasta beetgaar koken. Ondertussen de blokjes tomaat in een schaal doen, de mozzarella in stukjes snijden en erbij doen, de pesto erover heen verdelen en de nootjes eroverheen strooien.
Als de pasta gaar is, deze afgieten en ook in de schaal doen. Alles goed mengen en meteen serveren. Lekker met een stuk Italiaans brood erbij en met een koele witte wijn.
Als de pasta gaar is, deze afgieten en ook in de schaal doen. Alles goed mengen en meteen serveren. Lekker met een stuk Italiaans brood erbij en met een koele witte wijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lauwwarme pastasalade met cashewnoten, mozzarella en tomaten
Ingrediƫnten
400 gram pasta (penne rigate of pipe rigate)
6 tomaten
pakje mozzarella
half zakje gezouten cashewnoten
half potje pesto
basilicum
6 tomaten
pakje mozzarella
half zakje gezouten cashewnoten
half potje pesto
basilicum
Leuke tips
De schaal op tafel, samen met een mandje brood en eventueel wat kruidenboter.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119209
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
3399
Drank
Uit
Bookmarked
44
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
tomaten in blokjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht