Bereidingswijze
tomaten met basilicum, suiker & kruiden mixen tot gladde massa, eventueel wat water toevoegen om tot saus-dikte te komen
Koel bewaren
Koel bewaren
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
fris voorgerecht
Ingrediƫnten
1/2 tomaat per persoon
75 g gepelde grijze garnalen per persoon
verse basilicumblaadjes
snuifje suiker
peper & zout
water
75 g gepelde grijze garnalen per persoon
verse basilicumblaadjes
snuifje suiker
peper & zout
water
Hulpmiddelen & keukengerei
ronde vormpjes : vb klein koffiekopje of ander schaaltje
Mixer
Mixer
Leuke tips
Net voor serveren, wat tomatencoulis op dessertbordjes verdelen
gekoelde garnalen in midden storten
basilicumblaadje boven op garnalen leggen
serveren met droge witte wijn
vb tokay pinot gris
gekoelde garnalen in midden storten
basilicumblaadje boven op garnalen leggen
serveren met droge witte wijn
vb tokay pinot gris
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119202
Homepage ID
3497
Smaak
N
Teller
1177
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
garnalen in kleine ronde vorm duwen en koel bewaren.
enkele basilucumblaadjes apart bewaren
enkele basilucumblaadjes apart bewaren
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht