Bereidingswijze
bieflapjes aanbakken in olie; dan prei erbij met peper, paprikapoeder en eetlepel bloem; nu zo'n 8 minuten laten bakken en steeds blijven roeren.
Vervolgens gembersap (naar smaak, maar toch al gauw 2 tot 3 eetlepels), de bouillonpoeder en de mosterd toevoegen. Nog even afbakken en klaar.
Vervolgens gembersap (naar smaak, maar toch al gauw 2 tot 3 eetlepels), de bouillonpoeder en de mosterd toevoegen. Nog even afbakken en klaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kleine reepjes bieflapjes gebakken met prei en afgemaakt met gembersap
Ingrediƫnten
1 pond bieflapjes
2 preien
beetje peper
wat paprikapoeder
eetlepel bloem
olijfolie
gembersap (2-3 eetlepels)
bouillonpoeder (afgestreken eetlepel)
mosterd (1-2 theelepels)
2 preien
beetje peper
wat paprikapoeder
eetlepel bloem
olijfolie
gembersap (2-3 eetlepels)
bouillonpoeder (afgestreken eetlepel)
mosterd (1-2 theelepels)
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Leuke tips
Serveren in combinatie met kleine aardappeltjes; vooral lekker met cajun-kruiden. Een frisse, gemengde sla erbij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119162
Homepage ID
405
Smaak
P
Teller
1584
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bieflapjes in reepjes kleine snijden
prei in dunnen schijfjes snijden
prei in dunnen schijfjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht