bieflapjes met prei en gembersap

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/02/1998 - 11:27
Bereidingswijze
bieflapjes aanbakken in olie; dan prei erbij met peper, paprikapoeder en eetlepel bloem; nu zo'n 8 minuten laten bakken en steeds blijven roeren.
Vervolgens gembersap (naar smaak, maar toch al gauw 2 tot 3 eetlepels), de bouillonpoeder en de mosterd toevoegen. Nog even afbakken en klaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kleine reepjes bieflapjes gebakken met prei en afgemaakt met gembersap
Ingrediƫnten
1 pond bieflapjes
2 preien
beetje peper
wat paprikapoeder
eetlepel bloem
olijfolie
gembersap (2-3 eetlepels)
bouillonpoeder (afgestreken eetlepel)
mosterd (1-2 theelepels)
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Leuke tips
Serveren in combinatie met kleine aardappeltjes; vooral lekker met cajun-kruiden. Een frisse, gemengde sla erbij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119162
Homepage ID
405
Smaak
P
Teller
1584
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bieflapjes in reepjes kleine snijden
prei in dunnen schijfjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
anja