Patebonen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/31/1998 - 18:42
Bereidingswijze
Vlees aanbakken in de olie en dan de sambal gorengblok, patebonen met een klein beetje water toevoegen met het salamblad tot alles er onder staat.
Als er een soort olie opdrijft is het klaar, het moet niet te gaar zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rijsttafelgerecht
Ingrediƫnten
1 zakje diepvries patebonen (verkrijgbaar bij de toko).
250 gram varkensvlees
1 salamblad
1/2 boemboe sambal goreng.
1 scheut olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok of braadpan.
Leuke tips
Met witte rijst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119147
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
974
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Patebonen klein snijden
Varkensvlees in kleine stukjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan