kip kerry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/31/1998 - 18:24
Bereidingswijze
Kip aanbraden en uit de pan halen, daarna knoflook en ui aanbakken.
Dan de boemboe, kruiden en alles in de pan of de wok doen en onder water zetten.
ongeveer 20 tot 30 minuten laten sudderen en afmaken met een scheutje koffiemelk.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rijsttafelgerecht
Ingrediƫnten
1/2 tot een hele Boemboe besengek
1 ui
1 teen knoflook
1/2 theelepel djinten
1/2 teheelepel koenjit
1 theelepel sambal oelek
1 scheut olie.
1 tjeroek poeroetblad
1 salamblad
500 gram kipfilet of 4 drumsticks.(Als men dit bij een complete rijsttafel serveert adviseer ik de helft van de kip).
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok of braadpan.
Leuke tips
Met witte rijst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119146
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
905
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui, knoflook schoonmaken en fijn snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan