Bereidingswijze
Spek, ui en knoflook goed aanbakken, daarna zakje babi ketjap erbij en alles ongeveer 30 tot 45 minuten heel zachtjes laten garen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rijsttafelgerecht.
Ingrediƫnten
1 boemboe of een zakje kruidenmix voor babi ketjap.
500 gram magere spekdobbeltjes (Als men dit bij en complete rijsttafel serveert adviseer ik de helft van de spekdobbeltjes en de helft van de boemboe) 1/2 ui gesnipperd
1 teen knoflook
1 theelepel sambal.
1 scheut olie.
500 gram magere spekdobbeltjes (Als men dit bij en complete rijsttafel serveert adviseer ik de helft van de spekdobbeltjes en de helft van de boemboe) 1/2 ui gesnipperd
1 teen knoflook
1 theelepel sambal.
1 scheut olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok of braadpan.
Leuke tips
Met witte rijst.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119145
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
317
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Spek in dobbeltjes snijden
1/2 ui snipperen
knoflook persen of heel fijn snijden.
1/2 ui snipperen
knoflook persen of heel fijn snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht