Bereidingswijze
Vlees en gesneden uien bakken, daarna de boemboe erbij doen en een beetje water.
In ca. 2 1/2 uur gaar sudderen.
In ca. 2 1/2 uur gaar sudderen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rijsttafelgerecht.
Ingrediƫnten
500 gram rundvlees (stooflapjes)
1 boemboe voor Bali
1 ui
1 scheutje olie.
(Als men dit bij een complete rijsttafel serveert adviseer ik de helft van alle producten).
1 boemboe voor Bali
1 ui
1 scheutje olie.
(Als men dit bij een complete rijsttafel serveert adviseer ik de helft van alle producten).
Hulpmiddelen & keukengerei
Een wok of braadpan.
Leuke tips
Serveer dit met witte rijst.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119143
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
302
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui schoonmaken en in stukjes snijden
Vlees in dobbelsteentjes snijden.
Vlees in dobbelsteentjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht