Bereidingswijze
neem de gekookte mosselen en doe deze in een anti aanbakpan waarin al een scheutje olie en verse knoflook in is aangemaakt, voeg hieraan de schoongemaakte mosselen en bak deze even door tot het meeste vocht verdampt is, voeg hierna de verse mosselgroente toe en bak het geheel door totdat de groente nog enigsinds knapperig is.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
simpele korte bereiding
Ingrediƫnten
2 kg mosselen
verse mosselgroenten
verse knoflook
scheutje olie
verse mosselgroenten
verse knoflook
scheutje olie
Hulpmiddelen & keukengerei
grote pan
koekepan
koekepan
Leuke tips
eten met vers stokbrood, en lekker knoflooksaus of kerriegembersaus, bestaande uit enkele eetlepels mayonaise, gembersiroop en kerriepoeder
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119141
Homepage ID
2355
Smaak
N
Teller
628
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
mosselen koken in water met kruiden en uit schelp halen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht