Spaghettie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/31/1998 - 17:28
Bereidingswijze
rul het gehakt in de koekepan, voeg ui en knoflook toe tijdens het aanbakken van het gehakt, even laten pruttelen,peper en zout naar smaak voeg hierna de prei en champingnons toe en laat dit even door pruttelen, niet te lang prei moet enigsinds knapperig blijven, blik tomaten of pomodoro toevoegen met de ketchup, als laatste de italiaanse kruiden, alles nog even doorwarmen en serveren met gekookte pasta die bereid is in een boullion,
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
simpel doch smakelijk
Ingrediƫnten
rundergehakt 500 gram
knoflook
prei/ui/champignons (1bakje)
italiaanse keukenkruiden
pak pomodoro/of blik gepelde tomaten
scheut tomatenketchup (hot)
pasta naar keuze
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan, knoflookpers,spatel
Leuke tips
lekker met parmazaanse kaas en aangemaakte sla SMAKELIJK ETEN
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119137
Homepage ID
2355
Smaak
P
Teller
1336
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij alle groenten voor
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia