Krus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/31/1998 - 16:06
Bereidingswijze
bloem in beslagkom zeven en met boter en suiker tot een kruimelige massa roeren*dan snel tot een soepel deeg kneden*van het deeg een rol vormen van 4 cm dikte en ongeveer 10 cm lengte*wentel door kaneelsuiker*de rol in plakken van een halve cm dikte snijden*de rand van de plakken met een vork indrukken zodat er een patroon ontstaat*koekjes op bakblik leggen*in het midden van de oven ongeveer 12min bakken*op een rooster laten afkoelen smul ze!!
Aantal personen
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zweeds koekje/20 stuks
Ingrediƫnten
150gr tarwebloem*30gr suiker*100gr zachte roomboter/margarine*1 tl kaneel*2 el suiker
Hulpmiddelen & keukengerei
oven/bakpapier
Leuke tips
in een gesloten trommel bewaren*een beetje kaneel kan ook al door het deeg worden gemengd
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119134
Homepage ID
2972
Smaak
Z
Teller
226
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven op 175 graden voorverwarmen*bakblik met bakpapier bedekken*voor de afwerking: kaneel met suiker mengen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jootje