Bereidingswijze
Peper en zout de haas. Wikkel vervolgens het ontbijtspek om de haas, daarna wikkel je het bladerdeeg erom. Bestrijk vervolgens het deeg met een geklutst ei. Zet oven op +/- 200 graden en laat de haas mooi goudbruin van kleur worden +/- 20 a 25 min.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zie naam recept
Ingrediƫnten
1 varkenshaas
verse peper
zout
ontbijtspek
bladerdeeg
1 ei
verse peper
zout
ontbijtspek
bladerdeeg
1 ei
Leuke tips
Serveer hier Tagliatelli. Na het koken van de pasta een bekertje slagroom 250 ml. plus een zakje geraspte kaas toevoegen en kaas laten smelten op smaak brengen met aromat en zwarte verse peper. Als groente kun je bv. boontjes nemen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119133
Homepage ID
2309
Smaak
N
Teller
2107
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht