Bereidingswijze
Smelt beide chocoladesoorten afzonderlijk au bain marie. Voeg aan iedere schaal twee druppels essence toe, goed roeren !
Giet beurtelings eetlepels van de gesmolten witte en donkere chocolade in de vorm. Houd de vorm iets scheef, zodat de chocolade zich gelijkmatig kan verspreiden. Roer met een vork door de chocolade, zodat je mooie marmereffecten krijgt. Laat opstijven. Snijd met een scherp mes in vierkantjes, donker en koel ( maar niet in de koelkast ) bewaren. Ca. 4 weken houdbaar.
Giet beurtelings eetlepels van de gesmolten witte en donkere chocolade in de vorm. Houd de vorm iets scheef, zodat de chocolade zich gelijkmatig kan verspreiden. Roer met een vork door de chocolade, zodat je mooie marmereffecten krijgt. Laat opstijven. Snijd met een scherp mes in vierkantjes, donker en koel ( maar niet in de koelkast ) bewaren. Ca. 4 weken houdbaar.
Aantal personen
48.00
Vertel iets leuks over dit recept
tamelijk zalige chocolaadjes waar je niet alleen je gasten meer verwent, maar jezelf ook !
Ingrediƫnten
300 gr. witte chocolade
300 gr (pure ) chocolade
4 druppels sinaasappel essence ( te koop bij de toko )
300 gr (pure ) chocolade
4 druppels sinaasappel essence ( te koop bij de toko )
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
119130
Homepage ID
2862
Smaak
Z
Teller
192
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bekleed een vorm van 30 * 25 cm met bakfolie
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht