Karameltoffees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/31/1998 - 12:09
Bereidingswijze
Doe boter, melk, suiker en stroop in een pan (met dikke bodem). Roer de massa ( zonder koken ) totdat de suiker is opgelost. Breng dan de massa aan de kook en laat in ca. 15.20 min.goudbruin kleuren. Giet mengsel in vorm en strijk oppervlak glad. Met een scherp mes alvast ruitjes trekken. 30min in koelkast laten uitharden, trek dan folie eraf en snijd in stukjes. ca. 3 weken houdbaar, als je dat lukt !!
Aantal personen
36.00
Vertel iets leuks over dit recept
voor 36 overheerlijke ouderwetse toffees
Ingrediƫnten
125 gram boter
400 gram blikje gecondenseerde melk ( te koop bij toko en supermarkt )
250 gr witte basterdsuiker
2,5 dl rietsuikerstroop
Hulpmiddelen & keukengerei
vierkante bakvorm 20 cm doorsnede
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
119128
Homepage ID
2862
Smaak
Q
Teller
913
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bedek een ondiepe vierkabte vorm van ca. 20cm doorsnede met bakfolie en laat dit aan beide zijden overhangen. Bestrijk folie met boter of olie.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wiki