Bereidingswijze
Bak het uitje en de kipjes bruin, dan de champignons erbij en blussen met een flinke scheut port. Nog even 10 min laten sudderen en dan smullen maar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kipfilet opz'n lekkerst
Ingrediƫnten
400 gram kipfilet
uitje
250 gram champignons
feestkruiden
teen knoflook
ketjab manis
rode port
uitje
250 gram champignons
feestkruiden
teen knoflook
ketjab manis
rode port
Leuke tips
Kan met alles hoor. Je kan de uitgebreide kant uit gaan, maar met een pieper en een bloemkooltje smaakt het ook heeeeeel lekker.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119126
Homepage ID
2838
Smaak
Q
Teller
479
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de kipfilet in kleine blokjes (gaat het makkelijkst als hij nog iets bevroren is)
Maak een marinade van de kuiden, ketjab en knoflook en laat de blokjes daar een uurtje in staan.
Maak een marinade van de kuiden, ketjab en knoflook en laat de blokjes daar een uurtje in staan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht