Vis Met Pesto

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/30/1998 - 22:37
Bereidingswijze
in magnetron ca. 5 minuten op vol vermogen (in de gaten houden)
in de oven ca. 10 minuten verhitten
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
dinergerecht
Ingrediƫnten
visfilet; kabeljouw of schol of tong of gewoon diepvriesvis
pestosaus uit een potje of zelfgemaakt
Hulpmiddelen & keukengerei
oven of magnetron
ovenschaal of alufolie(bij oven)
Leuke tips
dit is het makkelijkste recept na het eitje bakken
eten met sla, rijst, enz
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119125
Homepage ID
3302
Smaak
N
Teller
2205
Waardering aantal
3
Waardering
7
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bodem van ovenschaal met een beetje olie invetten
vis ruim insmeren met pestosaus
oven eventueel voorverwarmen op ca. 200 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
francisca