Bereidingswijze
Doe de spinazie in een pannetje, en voeg er de peterselie, peper en zout bij.
Leg het spinaziemengsel op de bladerdeeg en strooi er de stukjes feta over.
Vouw het bladerdeeg om net als appelflappen en besmeer het evt nog met melk of losgeklopt ei.
Bak de flapjes in ongeveer een kwartier, als het bladerdeeg mooi bruin is.
Leg het spinaziemengsel op de bladerdeeg en strooi er de stukjes feta over.
Vouw het bladerdeeg om net als appelflappen en besmeer het evt nog met melk of losgeklopt ei.
Bak de flapjes in ongeveer een kwartier, als het bladerdeeg mooi bruin is.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een recept meegenomen uit griekenland, lekker voor tussendoor, of als voorgerecht
Ingrediƫnten
4 plakjes bladerdeeg
spinazie (klein pakje) of vers
feta
peterselie
peper en zout
spinazie (klein pakje) of vers
feta
peterselie
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
119111
Homepage ID
8696
Smaak
Q
Teller
3347
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bladerdeeg ontdooien
over voorverwarmen, 200 graden
spinazie ontdooien indien nodig
feta in kleine brokjes snijden
over voorverwarmen, 200 graden
spinazie ontdooien indien nodig
feta in kleine brokjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht