Chili Garnalentaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/30/1998 - 08:35
Bereidingswijze
Zeef de bloem in een kom.
Doe er wat zout bij. Snijd de boter en het bakvet met 2 messen totdat het mengsel op fijn broodkruim lijkt.Voeg langzaam zo veel water toe dat je het deeg tot een bal kunt vormen.
Wikkel het deeg in folie en laat het een half uur in de koelkast staan.
Druk het deeg uit in een vorm van 20 cm doorsnede, en zorg dat het niet opgerekt.
Meng de eieren, melk, room en knoflook.
Voeg wat zout toe.
Verdeel de kaas, ui, pepertjes en garnalen over de deegbodem en giet het eiermengsel erover. Bak de taart in een voorverwarmde oven in ca. 35 minuten goudbruin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartige taart uit mexico
Ingrediƫnten
- 125 gr bloem
- 2 el boter
- 2 el plantaardig bakvet
- 4 el koud water
- 4 eieren
- 1,2 dl melk
- 1,2 dl lichte room
- 1 teentje knoflook
- zout
- 75 gr geraspte cheddar
- 3 bosuitjes
- 2 groene spaanse pepers
- 250 gr gekookte gepelde garnalen
- wat garnalen voor de garnering
- Peterselie
Leuke tips
Garneren met peterselie en garnalen.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
119105
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
1931
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy