bisschopswijn

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/29/1998 - 21:41
Bereidingswijze
doe de wijn in een pan, doe de sinaasappel en de citroen erbij, en wat suiker,(eventueel wat meer als je van zoet houdt). Zet de pan op het vuur en verwarm het. De wijn mag niet koken, houdt het goed warm (tot tegen de kook aan). Laat de wijn zo ca. 1 uur trekken.
Verdeel dan de wijn over 4 glazen en geniet ervan.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
warme wijn die meestal alleen rond 5 december wordt gedronken
Ingrediƫnten
1 fles rode wijn, 1 sinaasapppel, 1 citroen, ca. 10 kruidnagelen, suiker naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
kurketrekker, lepel om te roeren
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
119101
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
549
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schrob de sinaasappel en de citroen. Steek 5 kruidnagelen in de sinaasappel, en 5 in de citroen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan