Bereidingswijze
Verhit in een grote koekenpan de margarine en de olie.
Bestrooi de steaks met zout en peper en bak ze 3 minuten aan elke kant.
Bewaar de steaks op een verwarmde schaal.
Doe de champignons in de pan en bak ze op hoog vuur lichtbruin.
Verwijder het meeste vet uit de pan en doe de tacosaus erin. Breng deze op laag vuur net aan de kook.
Giet de saus over de steaks.
Bestrooi de steaks met zout en peper en bak ze 3 minuten aan elke kant.
Bewaar de steaks op een verwarmde schaal.
Doe de champignons in de pan en bak ze op hoog vuur lichtbruin.
Verwijder het meeste vet uit de pan en doe de tacosaus erin. Breng deze op laag vuur net aan de kook.
Giet de saus over de steaks.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Steaks op z'n mexicaans
Ingrediƫnten
- Margarine
- 2 el olie
- 6 kleine steaks
- zout en peper
- 150 gr champignons
- 2,5 dl tacosaus (zie sauzen)
- gehakte peterselie en korianderblaadjes
- 2 el olie
- 6 kleine steaks
- zout en peper
- 150 gr champignons
- 2,5 dl tacosaus (zie sauzen)
- gehakte peterselie en korianderblaadjes
Leuke tips
Bestrooi de steaks voor het serveren met de peterselie en de koriander.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119099
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
628
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht