Bereidingswijze
Laat de olie in een braadpan heet worden.
Voeg ui en paprika toe.
Fruit deze zacht tot de ui glazig ziet.
Voeg de peper, komijn, koriander en de knoflook toe; bak alles nog 3 minuten.
Doe wat suiker, zout, peper en de tomaten met het nat erbij.
Maak de tomaten met een vork fijn.
Laat het mengsel gedurende 5 a 6 minuten op een matig vuur inkoken. Voeg nu het blikje tomatenpuree toe.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
De saus is ongeveer 2 dagen in de koelkast
houdbaar.
Voeg ui en paprika toe.
Fruit deze zacht tot de ui glazig ziet.
Voeg de peper, komijn, koriander en de knoflook toe; bak alles nog 3 minuten.
Doe wat suiker, zout, peper en de tomaten met het nat erbij.
Maak de tomaten met een vork fijn.
Laat het mengsel gedurende 5 a 6 minuten op een matig vuur inkoken. Voeg nu het blikje tomatenpuree toe.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
De saus is ongeveer 2 dagen in de koelkast
houdbaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Naar mexicaansrecept
Ingrediƫnten
- 1 el olie
- 1 ui
- 1 groenepaprika
- 1 rode peper
- 1/2 tl gemale komijn
- 1/2 tl gemalen koriander
- 1 teentje knoflook
- zout, peper en suiker
- 300 gr tomaten uit blik
- tomatenpuree
- 1 ui
- 1 groenepaprika
- 1 rode peper
- 1/2 tl gemale komijn
- 1/2 tl gemalen koriander
- 1 teentje knoflook
- zout, peper en suiker
- 300 gr tomaten uit blik
- tomatenpuree
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
119098
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
1292
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- ui fijnsnipperen
- paprika in stukjes snijden
- peper fijnsnijden
- knoflook fijnsnipperen
- paprika in stukjes snijden
- peper fijnsnijden
- knoflook fijnsnipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht