Bereidingswijze
De bananen overlangs halveren en de helften in 2 of 3 stukken verdelen. De bloem mengen met het zout en de suiker. Het ei en het water erbij doen en met de mixer tot een glad beslag kloppen. In een wadjang een laag olie verhiten(175 C.). De stukken banaan in het beslag dompelen en goudbruin bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Onderdeel van de rijsttafel
Ingrediƫnten
3 rijpe bananen/mespunt zout/1 eetl. suiker/1 ei/ ca. 1 dl. water/olie/50 gr. rijstebloem of een mengsel van rijste- en tarwebloem
Hulpmiddelen & keukengerei
wadjang
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119096
Homepage ID
3132
Smaak
Z
Teller
2431
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht