Teppanyaki

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/29/1998 - 18:19
Bereidingswijze
Snijd de biefstuk in zeer dunne plakjes. Snijd een kruis in alle plakjes vlees, leg ze op een schaal en strooi er zout en versgemalen peper overheen.
Snijd de uiteinden van de aubergine en snijd het vruchtvlees in lange diagonale plakjes.(plakjes dun snijden)
Maak de rest van de groenten schoon, en snijd het in dunne reepjes.
Leg alle groenten in aparte bundeltjes op een schaal.
Bestrijk een grilpan met olie en gril het vlees gaar. Roerbak de groenten.





Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gegrilde biefstuk met groenten.
Ingrediƫnten
- 400 gr lendenbiefstuk (half bevroren)
- 4 kleine aubergines
- 100 gr verse shiitake
- 100 gr spersiebonen
- 6 minipompoentjes (geel of groen)
- 1 rode paprika
- 6 lenteuitjes
- blikje bamboescheuten
- 60 ml olie
- sesamzaadsaus
Hulpmiddelen & keukengerei
Grilpan
Leuke tips
Serveren met sesamsaus, Groenten en vleesreepjes in de saus dopen.
(Voor recept saus zie hoofstuk sauzen.)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119093
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
10857
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
47
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy