Bereidingswijze
1 de oven voorverwarmenop 180 graden. eieren en melk door elkaar kloppen. zoveel mogelijk water uit de spinzaie drukken.
2 spinazie, ui, kazen, knof, peterselie en peper door het eiermengesel roeren.
3 in een beboterde taartvorm van 23 cm stevig en goudgeel bakken.
2 spinazie, ui, kazen, knof, peterselie en peper door het eiermengesel roeren.
3 in een beboterde taartvorm van 23 cm stevig en goudgeel bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een frittata likt op een omelet, alleen worden de eieren en de vulling gecombineerd.
Ingrediƫnten
6 eieren, licht geklopt
2,5 dl melk
250 gr diepvriesspinazie, ontdooid
1 gehakte ui
50 g cheddar
50 g parmezaanse kaas
1 teentje knoflook uit de pers
peterselie (vers)
peper
2,5 dl melk
250 gr diepvriesspinazie, ontdooid
1 gehakte ui
50 g cheddar
50 g parmezaanse kaas
1 teentje knoflook uit de pers
peterselie (vers)
peper
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
taartvorm
taartvorm
Leuke tips
warm of koud serveren met knapperig volorenbrood en roomboter.
eet smakelijk
eet smakelijk
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
119084
Homepage ID
2827
Smaak
P
Teller
1280
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie bereiding
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht