Kaasfondue

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/29/1998 - 15:38
Bereidingswijze
Paprika's pureren met tomatensap.
In fonduepan paprikamengsel met de melk, knoflook en de kaas op zacht vuur aan de kook brengen tot de kaas begint te smelten.
Maizena losroeren met de slagroom en de fondue hiermee binden.
Zout en peper toevoegen.
Wanneer de fondue te dik is wat melk toevoegen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
met paprika
Ingrediƫnten
2 ons geroosterde paprika's (pot)
75 cl tomatensap
2 teentjes knoflook (geperst)
2 ons emmenthaler
2 ons gruyere
1 el maizena
3 el slagroom
1 dl melk
zout/peper
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
Leuke tips
Met vers stokbrood en een lekkere salade.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119077
Homepage ID
1656
Smaak
N
Teller
302
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
paprika's pureren
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ina