Warme Bananen Met Kaneel-Kokossaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/29/1998 - 14:40
Bereidingswijze
Snijd de uiteinden van de bananen eraf.
Bananen in een afgedekt stoommandje boven een pan met kokend water 5 min. stomen.
Warme bananen met behulp van een serveertang pellen.
Maak de kokossaus: Bloem, suiker en kaneel goed door elkaar roeren. In een pannetje doen en de santen toevoegen en het mengsel op matig vuur voortdurend roeren tot het kookt en indikt.
2 min zachtjes laten koken. De saus over de warme bananen schenken. Direct serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Indonesisch toetje
Ingrediƫnten
- 4 grote bananen
- 1 el bloem
- 2 el suiker
- 1/2 tl kaneel
- 3,25 dl santen
Hulpmiddelen & keukengerei
Stoommandje
serveertang
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119074
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
2016
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy