Bereidingswijze
Ontdooi het bladerdeeg.
Pak een plakje bladerdeeg en rol dit een beetje uit met een deegroller. Zorg dat de kant met het bloem onder licht.
leg nu in het midden van het plakje een blokje kaas van ongeveer 1 bij 4 centimeter, sla het plakje dubbel en plak de randen goed vast met een beetje water. Geef in de bovenkant van het broodje een paar knipjes met een schaar. Leg de broodjes op een ingevette bakplaat en bestrooi ze met de geraspte kaas.
Bak de broodjes in ongeveer een half uurtje gaar.
Pak een plakje bladerdeeg en rol dit een beetje uit met een deegroller. Zorg dat de kant met het bloem onder licht.
leg nu in het midden van het plakje een blokje kaas van ongeveer 1 bij 4 centimeter, sla het plakje dubbel en plak de randen goed vast met een beetje water. Geef in de bovenkant van het broodje een paar knipjes met een schaar. Leg de broodjes op een ingevette bakplaat en bestrooi ze met de geraspte kaas.
Bak de broodjes in ongeveer een half uurtje gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gevulde bladerdeegbroodjes
Ingrediƫnten
- 1 pakje kant en klaar bladerdeeg
- licht belegen hollandse kaas
- 1 zakje geraspte jonge kaas
- licht belegen hollandse kaas
- 1 zakje geraspte jonge kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
een kopje water met een kwastje.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
119061
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
13615
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 180 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht