Aardappel-Courgetteschotel Met Kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/29/1998 - 10:15
Bereidingswijze
Bak in een koekenpan het gehakt rul in een klein beetje boter.
Leg een laagje courgetteplakjes in een ingevette ovenschaal.
Verdeel hierover wat van het gehakt.
Verdeel hier een laagje aardappelschijfjes op. Hieroverheen gaat weer een laagje courgette, gehakt en aardappels enz. eindig altijd met aardappels. Bestrooi de schoutel met zout en peper.
Bak de schotel in het midden van de oven gaar in ongeveer 30 min. Strooi nu de geraspte kaas over de schotel en bestuif het geheel met paprika poeder. Bak de schotel in ongeveer 10 min. af.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Magere ovenschotel
Ingrediƫnten
- 6 grote aardappels
- 2 courgettes
- 300 gr runder gehakt
- boter
- 200 gr geraspte 30+ kaas
- paprikapoeder, zout en peper
Leuke tips
Bestrooien met verse bieslook.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119056
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
11579
Waardering aantal
3
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
97
Aantal reacties
7
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de aardappelen, en snij ze in plakjes.
Snij de gewassen courgettes in plakjes.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy