Hete Aardappeltjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/29/1998 - 09:54
Bereidingswijze
Laat de margarine smelten in een hapjespan, als de margarine bruinkleurt de knoflook en de peper toevoegen. Gesneden ui toevoegen.
Al de uien glazig zien, de paprika en het spek toevoegen. Even mee bakken en dan de gekookte krieltjes toevoegen.
Aan alle kanten bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker aardappelgerecht
Ingrediƫnten
- 500 gr krielaardappeltjes
- 1 rode peper
- 250 gr magere spekreepjes
- 1 grote rode paprika
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 75 gr margarine
Leuke tips
Garneren met verse fijn geknipte bieslook
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119055
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
565
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De krieltjes met een beetje zout ongeveer 15 minuten koken.
Ui schillen en fijnsnipperen.
Rode peper doorsnijden en zaadlijsten verwijderen. In kleine stukjes snijden.
Paprika in kleine stukjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy