Bereidingswijze
Snijd het vlees in lange dunne repen van ca. 5 cm lang en laat die ca. 1 uur in de marinade marineren.
Maak de groenten schoon. Verhit de olie en roerbak de reepjes rosbief met de sesamzaadjes rondom bruin. Doe ze in een kom en schep het reste marinade en de groenten erdoor.
Maak de groenten schoon. Verhit de olie en roerbak de reepjes rosbief met de sesamzaadjes rondom bruin. Doe ze in een kom en schep het reste marinade en de groenten erdoor.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Magere salade van rosbief en bleekselderij
Ingrediƫnten
-100 gr rosbief
-2 stengels bleekselderij
-2 lente-uitjes
-stukje komkommer
-1 el olie
-1/2 el sesamzaad
-1/2 el sojasaus
-1/2 el worcestershiresaus
-1/2 el el bruine suiker
-1 tl chilisaus
-1 tl witte wijnazijn
1/2 knoflookteentje, uitgeperst
-2 stengels bleekselderij
-2 lente-uitjes
-stukje komkommer
-1 el olie
-1/2 el sesamzaad
-1/2 el sojasaus
-1/2 el worcestershiresaus
-1/2 el el bruine suiker
-1 tl chilisaus
-1 tl witte wijnazijn
1/2 knoflookteentje, uitgeperst
Leuke tips
Garneren met stukjes tomaat.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
119034
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
857
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak een marinade van:1/2 el sojasaus, 1/2 el worcestershiresaus, 1/1 el bruine suiker, 1 tl chilisaus, 1 tl witte wijnazijn en 1/2 uitgeperst teentje knoflook.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht