siciliaanse ossenhaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/27/1998 - 15:01
Bereidingswijze
Verhit de boter in een pan en bak de ossenhaas bruin. Leg de ossehaas apart,en
giet de boter af. Voeg nu de paddestoelen, prei, artisjok en paprika toe.
Voeg na ongeveer 10 minuten de tomaten toe.
Plet de peperkorrels en doe deze bij het mengsel.
Voeg de room en de aurum toe.
Op smaak brengen met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker siciliaansvleesgerecht
Ingrediƫnten
- ossenhaas
- boter
- 100 gr bospaddestoelen
- 1 kleine prei
- 1 kleine artisjokken
- 1 kleine paprika
- 2 ontvelde tomaten
- groene peperkorrels
- 1 cl koksroom
- 1 cl aurumlikeur
- zout, peper, en verse basilicum

Hulpmiddelen & keukengerei
hapjespan
Leuke tips
Serveer de saus over de ossehaas.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119014
Homepage ID
2775
Smaak
P
Teller
5452
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
43
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij alle groenten, en was deze.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy