Bereidingswijze
olie of boter in de koekenpan
vlees aan een kant langzaam dichtschroeien
vlees omdraaien en de gevulde champignons erop leggen met de plakken kaas
deksel op de koekenpan en de onderkant van het vlees wat langzamer dichtschroeien zodat de champignons gaar worden en de kaas gesmolten is
vlees aan een kant langzaam dichtschroeien
vlees omdraaien en de gevulde champignons erop leggen met de plakken kaas
deksel op de koekenpan en de onderkant van het vlees wat langzamer dichtschroeien zodat de champignons gaar worden en de kaas gesmolten is
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
varkenshaas met een dakje van gevulde champignon met kaasdakje
Ingrediƫnten
4 varkenshaasjes zo plat mogelijk
4 reuzenchampignons
4 plakken pittige kaas naar keus
zout, peper, klein glaasje witte wijn
wat bieslook
wat boter of olie om te bakken
4 reuzenchampignons
4 plakken pittige kaas naar keus
zout, peper, klein glaasje witte wijn
wat bieslook
wat boter of olie om te bakken
Leuke tips
lekker met gebakken aardappels en gemengde salade
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119013
Homepage ID
3024
Smaak
N
Teller
5152
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
champignons schoonmaken en uithollen, de steeltjes en het uitholsel samen met zout, peper, bieslook en witte wijn heel fijn maken zodat er een massa ontstaat.
Deze massa in de uitgeholde champignons doen
varkensvlees zouten en peperen
Deze massa in de uitgeholde champignons doen
varkensvlees zouten en peperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht