Fruitige Kipsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/26/1998 - 18:32
Bereidingswijze
De kipfilet in 1/2 liter water met bouillontabletten en kruidenbuiltje aan de kook brengen.
30 min zachtjes laten koken.
af laten koelen.
de kipfilet droogdeppen en in blokjes snijden.
de appels schillen en in blokjes snijden en met wat citroensap omscheppen.
De mandarijntjes uit laten lekken,de selderij wassen en fijn hakken.
Een sausje maken van de zure room, mayonaise en mosterd.
dit geheel op smaak brengen met zout peper en kerriepoeder.
Nu alle ingredienten en de walnoten door het sausje scheppen en klaar is de salade!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
frisse salade
Ingrediƫnten
400gr kipfilet
1 tablet kippebouillon
1 tablet kruideboillon
1 kruidebuiltje voor de kippensoep
2 appels
citroensap
1 blikje mandarijntjes
1 bosje selderij
1dl zure room
1dl mayonaise
1 theelepel mosterd
zout en peper
snufje kerriepoeder
100gr gepelde walnoten
Hulpmiddelen & keukengerei
pan,keukenpapier,mes,
Leuke tips
Deze salade is lekkerder als hij al een paar uur staat.
lekker met gebakken aardappels of patat.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119004
Homepage ID
2236
Smaak
N
Teller
4028
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
25
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
berkok