Les Petits Gris

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/26/1998 - 17:40
Bereidingswijze
bak de champignons in weinig boter.
bak de babycorns in weinig boter.
bak in een sauteuse de slakken op matig
vuur, voeg sjalotjes toe en laat op zacht
vuur uitzweten. bevochtig met citroensap en water en laat inkoken. Van het vuur af
boter en knoflook toevoegen. Afsmaken met pezo
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lauw-warme salade met slakken.
receptuur voor culinaire kring "Les fantomes de la Cuisine"
Ingrediƫnten
60 petits gris slakken of 24 grote wijngaard
slakken.
3 soorten sla
150 gr champignons
8 babycorns
4 sjalotjes
roomboter
1 teen knoflook
pezo (peper en zout)
2 el gehakte peterselie
sap van 2 citroenen
Hulpmiddelen & keukengerei
sauteuse
Leuke tips
schik de slachiffonade midden op het bord
verdeel de champignons over de salade
schep er de escargots over
babycorn hoog links aan het bord
overgiet met warme boter
bestrooi met gehakte peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119003
Homepage ID
3000
Smaak
N
Teller
1224
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
was, droog en eminceer slasoorten.
eminceer schoongemaakte champignons.
kook babycorns 15 min in water met zout en sap van 1 citroen, koud spoelen.
hak peterselie fijn.
snij sjalotjes fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ednetten