bakbananen met kaneel en suiker

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/26/1998 - 16:54
Bereidingswijze
- bakbananen uit schil halen
- bananen ieder dwars doorsnijden tot 3 korte
stukken
- Magnetron: 2 flinke stukken magnetronfolie invetten met margarine.
- Oven: ovenschaal (met deksel) invetten met margarine
- banaanstukken wentelen in de suiker en an kaneel tot ze er helemaal wit-bruin uitzien
- magnetron: 3 stukken banaan achter elkaar leggen en samen in 1 stuk magnetronfolie rollen
- ** er kan maar 1 rol per keer in de
magnetron!
- iedere rol in 1,5 minuten op 750 watt
gaarmaken
- Oven: bananenstukken in schaal leggen,
deksel erop en in circa 20 minuten gaar bakken
- bananenstukken in schaal serveren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht. Bereiding in de oven
of magnetron
Ingrediƫnten
- 2 bakbananen (rijp,niet te zacht)
- margarine voor het invetten
- naar keuze enkele eetlepels
bruine/kristalsuiker
- enkele mespunten kaneel (dosering naar
smaak).
Hulpmiddelen & keukengerei
Voor magnetron: magnetronfolie, 2 flinke
stukken
Voor oven : ovenschaal met deksel of zilverfolie als bedekking.
Leuke tips
** als bijgerecht bij:
- pittig roerbakgerecht (groente/vlees)
- pittige stoofschotel (groente
of groente-vlees)


Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119000
Homepage ID
3065
Smaak
Z
Teller
12866
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven: voorverwarmen op 225 graden
Celcius
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elainemarchena