Bereidingswijze
1. Kook de groene tagliattelli krokant gaar in gezouten water. Goed afgieten en daarna even opschudden in hete olie samen met de tomatenkubusjes. Kruid naar believen met peper en zout.
2. Bak in een tweede pan de kwartelborstjes mooi goudbruin.
3. Verhit de saus en klop er van het vuur 100 gr boter en de roze peperbolletjes doorheen.
4. Schik de tagliattelli en tomatenkubusjes in het centrum van het bord. Strooi er parmesankaas overheen. Snijd de kwartelborstjes in dunne schijfjes en schik ze rond de tagliattelli. Giet de saus er omheen en werk af met een takje basilicum.
2. Bak in een tweede pan de kwartelborstjes mooi goudbruin.
3. Verhit de saus en klop er van het vuur 100 gr boter en de roze peperbolletjes doorheen.
4. Schik de tagliattelli en tomatenkubusjes in het centrum van het bord. Strooi er parmesankaas overheen. Snijd de kwartelborstjes in dunne schijfjes en schik ze rond de tagliattelli. Giet de saus er omheen en werk af met een takje basilicum.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kwartelborst met spinazietagliattelli en roze peper
Ingrediƫnten
4 stukjes kwartelborst, 2 tuiltjes groene of spinazietagliattelli, 4 eetlepels tomatenkubusjes, 1 eetlepel parmesankaas (facultatief), 2 eetlepels olijfolie, 1 pakje bruine vleessaus, 150 gr boter, 1 eetlepel roze peperbollen, enkele blaadjes basilicum, peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Geen.
Leuke tips
Wijntip
Vin de table Dourthe Vinee
Vin de table Dourthe Vinee
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118999
Homepage ID
2541
Smaak
P
Teller
975
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht