Gepofte En Gevulde Aardappels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/26/1998 - 15:33
Bereidingswijze
-Pof de aardappels in ongeveer 45 minuten gaar.
- Haal de aardappels uit de oven en snijd overlangs een flink kapje ervan af.
- Hol de kapjes en de aardappels uit met een lepeltje.
- Meng in een kom :-de aardappelkruim
-de roomkaas
-de mangochutney
en de slagroom.
Mengsel op zmaak brengen met zout en peper.
- Vul de aardappels met het mengsel.
- Zet de aardappels in een ovenschaal terug in de oven tot de randjes lichtbruin zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gepofte aardappelen met heerlijke vulling.
Ingrediƫnten
- 4 grote aardappels
- enkele takjes bieslook
- pakje verse roomkaas
- 1 eetlepel mangochutney
- 2 eetlepels slagroom
- zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
alminiumfolie
Leuke tips
Bestrooien met bieslook.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
118996
Homepage ID
2775
Smaak
Q
Teller
2583
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-Borstel de aardappels schoon onder koud stromend water, en verpak ze in alminiumfolie.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Knip de bieslook fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy