Rijst Variatie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/25/1998 - 20:51
Bereidingswijze
zet de pan op met een flinke scheut olijfolie
bak het gehakt rul als het dan begint te garen pers dan de tenen knoflook er door
daarna kunnen de uien er bij doe dan een scheutje ketjap er bij dat alleen om er een bruine kleur aan te geven wanneer de uien een beetje gaar worden dan doe men er een flinke eetlepel pindakaas bij (het liefst van albert hein of c1000 eigen merk omdat die het beste smaakt)roerbak dit alles goed om je zult zien dat het een beetje droog begint te worden doe daarna de gekookte rijst erbij en roerbak dit goed door elkaar.
Voor de pittige eter doe er wat sambal doorheen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
rijst uien en knoflook
Ingrediƫnten
500 gr zilvervliesrijst
4 tenen verse knoflook
500 gr rundergehakt
beetje ketjap zoet
2 flinke uien
grote eetlepel pindakaas
olijf-olie
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
spatel
Leuke tips
dit gerecht serveer ik bij de groent in plaats van aardappels en vlees
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
118988
Homepage ID
3020
Smaak
N
Teller
2360
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
doe peper en zout op de gehakt en kneed het goed door elkaar
snij de uien in grote snippers
kook de zilvervliesrijst
Knoflook tenen schonen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mozes