Champignonsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/25/1998 - 15:27
Bereidingswijze
champignons bakken in beetje olijfolie.
De andere ingredienten een voor een toevoegen
en goed doorroeren. Op je gevoel meer of minder koffiemelk toevoegen(de een houdt van een dikke en de ander van een dunnere saus! )
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
saus bij diverse soorten vlees
Ingrediƫnten
bakje champignons en olijfolie
bruine basterdsuiker
scheutje koffiemelk
ketchup/mayonaise
ketjap
beetje mosterd
sambal naar behoefte
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan
Leuke tips
lekker bij rollade of kipfilet
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
118985
Homepage ID
2729
Smaak
P
Teller
4475
Waardering aantal
3
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
champignons schoonborstelen en in plakjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
gantje