Lauwwarme Honingham Met Romige Kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/25/1998 - 12:36
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 ?C. Honing over hampakketjes schenken. In midden van oven hampakketjes ca. 8 minuten verwarmen tot kaas begint te smelten. Sla over 4 bordjes verdelen. Hampakketjes op sla leggen. Honing uit schaal erover schenken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lauwwarme honingham met romige kaas; voorgerecht
Ingrediƫnten
1 pakje Bressot (200 gram)
12 plakjes gerookte rauwe ham (ca. 150 g)
peper
2 eetlepels vloeibare bloemenhoning
1 zakje slamelange (100 g)
? eetlepel olie om in te vetten

Hulpmiddelen & keukengerei
Lage ovenschaal
Leuke tips
Serveren met stokbrood en eventueel (kruiden)boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118979
Homepage ID
1444
Smaak
N
Teller
753
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kaas in 12 puntjes snijden. Elk puntje op plakje ham leggen en ham er losjes omheen vouwen. Ovenschaal invetten. Hampakketjes erin leggen. Bestrooien met peper.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
theodoor