Bereidingswijze
leg de schone spinazie op een groot bord of schaal. Pel de eieren en snijdt ze in partjes . Verdeel de eieren over de spinazie. Leg de pompoenpitten over de salade.
Doe de slankroom met zout en peper en een beetje parmezaan in een kom en roer met garde tot de room half stijf is.
Verdeel de room als 'klodders' over de spinazie-salade et voila!
Doe de slankroom met zout en peper en een beetje parmezaan in een kom en roer met garde tot de room half stijf is.
Verdeel de room als 'klodders' over de spinazie-salade et voila!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
salade als lunch maar ook voor bij hoofdgerecht.
Ingrediƫnten
1 bosje verse en gewassen spinazie
2 hardgekookte eieren
1 handvol pompoenpitten
1 pakje slankroom
beetje parmezaanse kaas (liefst vers)
zout en peper
2 hardgekookte eieren
1 handvol pompoenpitten
1 pakje slankroom
beetje parmezaanse kaas (liefst vers)
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
garde
koekenpan
koekenpan
Leuke tips
Heel erg lekker in combi met gepofte aardappel en lamskoteletten.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
118978
Homepage ID
2827
Smaak
N
Teller
1320
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de eieren. Rooster de pompoenpitten zonder olie of boter in een anti-aanbakkoekenpan tot ze een beetje verkleuren en knapperig smaken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht