Bereidingswijze
In wok olie verhitten. Currypasta ca. ? minuut zachtjes bakken. Reepjes vlees erdoor scheppen en al omscheppend op hoog vuur in ca. 2 a 3 min. rondom bruinbakken. Op bord scheppen en warmhouden.
In bakvet ui ca. 1 min. roerbakken. Tah tsai erdoor scheppen en al omscheppend va. 2 minuten bakken. Tomaatreepjes en vlees erdoor scheppen en alles nog ca. 1 min. goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout. (Bron van dit recept: Allerhande)
In bakvet ui ca. 1 min. roerbakken. Tah tsai erdoor scheppen en al omscheppend va. 2 minuten bakken. Tomaatreepjes en vlees erdoor scheppen en alles nog ca. 1 min. goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout. (Bron van dit recept: Allerhande)
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
roergebakken tah tsai met pittige rundvleesreepjes
Ingrediƫnten
1 rode ui, 2 tomaten, 2 struikjes tah tsai, 300 gr. bieflapjes, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel rode currypasta (Thai Kitchen), zout
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Leuke tips
Serveren met (basmati) rijst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118977
Homepage ID
2967
Smaak
P
Teller
1513
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rijst koken. Ui pellen en in dunne partjes snijden. Tomaten wassen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Tah tsai wassen en in repen snijden. Bieflapjes in reepjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht