tagliatelle met roquefortsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/25/1998 - 09:56
Bereidingswijze
zodra het water voor de pasta kookt, pasta in 7 min. al dente koken.
doe op hetzelfde moment de pakjes roquefort-kaas en de creme fraiche in een steelpannetje en laat het geheel langzaam smelten. Roer af en toe goed door.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
tagliatelle met roquefort kaas en creme fraiche
Ingrediƫnten
tagliatelle all l'uovo (Delverde is de lekkerste); roquefort-kaas (2 voorverpakte pakjes); creme fraiche (klein bakje)
Leuke tips
serveer met salada van in 4 stukjes gesneden cherry-tomaatjes, fijngeknipte (knoflook)bieslook (en evt. stukjes mozzarella-kaas).
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
118976
Homepage ID
2967
Smaak
N
Teller
889
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Breng water voor de tagliatelle aan de kook.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
stephsfavorieten