Duiveltjes Vlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/24/1998 - 23:59
Bereidingswijze
Braadt het vlees bruin en voeg de champignons
en pindakaas toe. Vervolgens aan de kook
brengen.
Het geheel in circa 1 uur op een treefje gaar
laten sudderen, af en toe roeren en vervol-
gens afmaken met een scheutje koffiemelk.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het is een Limburgs recept en heet dan ook
eigenlijk "Duvelkes vleis".
Ingrediƫnten
1 1/2 eetlepel azijn
2 grof gesneden uien
6 eetlepels ketjap
6 eetlepels tomatenketchup
2 theelepels sambal
1/2 zakje nasi-kruiden
1/2 pond champignons
1 eetlepel pindakaas
1 pond varkenspoulet
koffiemelk
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan, eetlepel, theelepel.
Leuke tips
Met rijst en komkommer.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118973
Homepage ID
2957
Smaak
P
Teller
3328
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Marineer het vlees circa 5 uur in de azijn,
uien, ketjap, tomatenketchup, sambal en nasi-
kruiden. Het kan ook een avond vantevoren in
een ovenvaste schaal in de ijskast gezet wor-
den.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
william