Bereidingswijze
Braadt het vlees bruin en voeg de champignons
en pindakaas toe. Vervolgens aan de kook
brengen.
Het geheel in circa 1 uur op een treefje gaar
laten sudderen, af en toe roeren en vervol-
gens afmaken met een scheutje koffiemelk.
en pindakaas toe. Vervolgens aan de kook
brengen.
Het geheel in circa 1 uur op een treefje gaar
laten sudderen, af en toe roeren en vervol-
gens afmaken met een scheutje koffiemelk.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het is een Limburgs recept en heet dan ook
eigenlijk "Duvelkes vleis".
eigenlijk "Duvelkes vleis".
Ingrediƫnten
1 1/2 eetlepel azijn
2 grof gesneden uien
6 eetlepels ketjap
6 eetlepels tomatenketchup
2 theelepels sambal
1/2 zakje nasi-kruiden
1/2 pond champignons
1 eetlepel pindakaas
1 pond varkenspoulet
koffiemelk
2 grof gesneden uien
6 eetlepels ketjap
6 eetlepels tomatenketchup
2 theelepels sambal
1/2 zakje nasi-kruiden
1/2 pond champignons
1 eetlepel pindakaas
1 pond varkenspoulet
koffiemelk
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan, eetlepel, theelepel.
Leuke tips
Met rijst en komkommer.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118973
Homepage ID
2957
Smaak
P
Teller
3328
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Marineer het vlees circa 5 uur in de azijn,
uien, ketjap, tomatenketchup, sambal en nasi-
kruiden. Het kan ook een avond vantevoren in
een ovenvaste schaal in de ijskast gezet wor-
den.
uien, ketjap, tomatenketchup, sambal en nasi-
kruiden. Het kan ook een avond vantevoren in
een ovenvaste schaal in de ijskast gezet wor-
den.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht