Zalm Met Pestosaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/23/1998 - 22:14
Bereidingswijze
Verhit de olie in de pan.
Bak de zalmfilet in 4 minuten aan een kant bruin en keer hem om. De andere kant ook in 4 minuten bruinbakken.
Haal de zalm uit de pan. Roer de pesto in de pan met de room door het baksel. Schenk de wijn erbij en laat deze enkele minuten doorkoken.
Leg de zalm op een bord en schenk de saus erover.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
pasta met zalm en pestosaus
Ingrediƫnten
1 eetlepel olijfolie
200 ons zalmfilet
3 eetlepels groene pesto
200 ml Room culinair
1 dl witte wijn
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan
Leuke tips
Heerlijk met tagiatelle, groene salade en een glas witte wijn.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118966
Homepage ID
2854
Smaak
N
Teller
6097
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
majorie