Bereidingswijze
de komkommer schillen, doormidden snijden en de kern eruit schrapen. het komkommervlees grof raspen, bestrooien met zout en 5-6 min. laten staan. Het verzamelde vocht afgieten.
de munt en yoghurt erdoor roeren.
de munt en yoghurt erdoor roeren.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
indiaas bijgerecht
Ingrediƫnten
1 grote komkommer
1 1/4 tl zout
1.25 dl yoghurt
3 tl gehakte munt
1 1/4 tl zout
1.25 dl yoghurt
3 tl gehakte munt
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
in kleine schaaltjes serveren bij currygerechten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
118949
Homepage ID
2827
Smaak
N
Teller
7966
Drank
Uit
Bookmarked
49
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie bereiding
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht