Bereidingswijze
1.OVERTOLLIG VET EN PEZEN VAN VLEES SNIJDEN. DE olie in een grote braadpan verhitten. Het vlees in delen in ongeveer 2 min. aan beide kanten goed bruin bakken. Op keukenpapier uit laten lekken.
2 Uien en knoflook in de pan doen en in ongeveer 2 min. bruin fruiten. De rest van de igredienten, behalve de bouillon, erdoor roeren.
3 het vlees met de bouillon in de pan doen. Aan de kook brengen, het vuur wat lager zetten en ongeveer 1 uur laten sudderen of tot het vlees gaar is.
2 Uien en knoflook in de pan doen en in ongeveer 2 min. bruin fruiten. De rest van de igredienten, behalve de bouillon, erdoor roeren.
3 het vlees met de bouillon in de pan doen. Aan de kook brengen, het vuur wat lager zetten en ongeveer 1 uur laten sudderen of tot het vlees gaar is.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
zie boven
Ingrediƫnten
1kg lamskoteletten
1el olijfolie
2 kleine uien, genipperd
2 teentjes knoflook uit de pers
1el gemberpoeder
1el gemalen koriander
2tl gemalen komijn
1tl kurkuma
1/3 kopje fijngehakte verse koriander
verse peper
5dl kippenbouillon
1el olijfolie
2 kleine uien, genipperd
2 teentjes knoflook uit de pers
1el gemberpoeder
1el gemalen koriander
2tl gemalen komijn
1tl kurkuma
1/3 kopje fijngehakte verse koriander
verse peper
5dl kippenbouillon
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
keukenpapier
rijstpan
keukenpapier
rijstpan
Leuke tips
serveren met rijst en frisse salade
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118947
Homepage ID
2827
Smaak
P
Teller
1240
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie ber.wijze
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht