tomatensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/23/1998 - 09:18
Bereidingswijze
Na 2 uur mergpijpje eruit halen plus eventuele vetranden. Runderpoulet (in stukjes) en tomatensap erbij. Gehakt los in de pan erbij en los roeren, zodat kleine stukjes gehakt in de soep gaar kunnen worden. Dan de pakjes soep met wat water vermengen en met wat provencaalse kruiden erbij doen. Tot slot de tomaten even in de keukenmachine (niet te lang) en ook in de pan. Dit geheel zeker een half uur op een laag vuurtje laten staan (af en toe roeren!).
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Maaltijdsoep
Ingrediƫnten
2 pakjes tomatencremesoep (honig), 1 pak tomatensap, 2 blikken ontvelde tomaten (pomodori), 800 gr rundergehakt (mag ook half om half), 300 gr runderpoulet, 1 mergpijpje, provencaalse kruiden, gemalen zwarte peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote pan, keukenmachine.
Leuke tips
Stokbrood afbakken en met kruidenboter serveren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
118926
Homepage ID
2088
Smaak
N
Teller
725
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Mergpijpje met peper in 1,5 liter water 2 uur laten trekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mr2brother